O nama

AMOC je dio obiteljske tvrtke Iviček koja datira od 1971. godine kao autoservisna radiona. 1989. kad je proširena djelatnost na proizvodnju i prodaju lakova i dodatne opreme, sve do danas kad je zaposleno 27 djelatnika u centrali u Lučkom i podružnicama Zadar, Split a uskoro i Rijeka.

Zahvaljujući tradiciji i iskustvu (preko 35 godina) u automobilskoj djelatnosti nudimo vrhunsku uslugu restauracije i održavanja starih automobila. Također imamo znanje, volju i iskustvo u automotorsportu i uz stalno usavršavanje i školovanje trudimo se da vam pružimo najkvalitetniju moguću uslugu u pripremi i održavanju natjecateljskih vozila. S obzirom da se i sami natječemo na utrkama znamo većinu problema i smatramo se dovoljno stručnima da možemo savjetovati vozače i mehaničare natjecateljskih vozila.

S obzirom na znanje i želju da se doprinese hrvatskom automobilizmu pokrenut je centar u kojem će se moći naći sve za natjecateljske automobile kao i dosta opreme za cestovne, tunirane automobile. Nudimo i dijelove za sve vrste oldtimera. Osim prodaje centar nudi i ugradnju dijelova, servise i restauracije oldtimera te usluge pripreme automobila i tehničku potporu na utrkama.

Od nedavno smo i zastupnici za BRP program vozila i plovila. To su vrhunski prozvodi za slobodno vrijeme i rekreaciju. Uz prodaju u našem salonu po najvišim standardima tu je i servis za kompletni program koji vrše naši stručnjaci osposobljeni od proizvođača što potvrđuju i svojim certifikatima.